isolatiechips spuiten

Kruipruimte Isolatie

Kruipruimte isolatie tegen vocht

Aanbrengen van lichtgewicht polystyreen isolatiechips in de kruipruimte

Een veel voorkomende bron van vocht in huis is het vocht in de kruipruimte, vaak grondwater, soms lekkagewater. In ieder geval loopt de kruipruimte onder de gehele woning door en zorg het vocht in de kruipruimte voor een extra koude vloer, optrekkend vocht en opstijgend vocht via gaten in de vloer (o.a. langs kruipluik) waardoor het vochtgehalte in de bovengelegen ruimtes stijgt.

Om de vochtinvloed in de kruipruimte te bestrijden kunnen meerdere isolatiemethodes gebruikt worden, te weten kruipruimte isolatie, bodemafsluiting en vloerisolatie. Voor de diverse methodes kunnen ook weer verschillende soorten isolatiematerialen gebruikt worden of combinaties daarvan.

Kruipruimtes kunnen extreem vochtig worden en hebben in een dergelijk geval een grote invloed op het klimaat binnen de bovengelegen woning.

Bodemisolatie maakt kruipruimte droger

Door het aanbrengen van een isolerende laag bovenop de natte ondergrond wordt het klimaat in de kruipruimte veel droger waardoor de begane grondvloer droger en warmer wordt en dat heeft weer effect op de bovengelegen ruimtes.

Werking van bodemisolatie

Vochtwering in de kruipruimte

Het gaat te ver om op deze website uitgebreid in te gaan op kruipruimte isolatie. Daarom verwijzen wij u naar twee van onze andere specialistische websites die betrekking hebben op vocht en koudebestrijding in de kruipruimte. Via deze websites kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij gerenommeerde kruipruimte isolatie bedrijven.

Deze sites zijn: www.debodemafsluiter.nl en www.drowachips.nl

Bent u geïnteresseerd in het isoleren van de bodem van uw kruipruimte met natuurlijke schelpen of met schoon zand (ook voor op het ophogen van de kruipruimte), dan kunt u terecht op onze specialistische website www.debodemafsluiter.nl, reeds 9 jaren de online vraagbaak voor bodemafsluiting.
Bent u geïnteresseerd in polystyreen isolatiechips dan kunt u kijken op de site www.drowachips.nl: gecertificeerde en goed isolerende en vochtbestrijdende polystyreen chips die in de kruipruimte kunnen worden geblazen of zelf worden aangebracht. De chips zijn 'doorwaadbaar' waardoor de kruipruimte uitstekend bereikbaar blijft voor bijvoorbeeld reparatiewerk aan leidingen die daar lopen.

Voorbeeld aanbrengen isolatiechips in de kruipruim

Het blazen van isolatiechips in een kruipruimte via het kruipluik
Kruipruimte afgevuld met isolatiechips
Kruipruimte afgevuld met isolatiechips
Devochtbestrijder.nl

Specialisten in vochtbestrijding & vochtwering
- alle werkzaamheden
- landelijke dekking
- garantie
- gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Kelderafdichting

Muren impregneren

Muren injecteren

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Inspectie vochtoorzaken

Betonreparatie

Constructief verlijmen

Scheuren in muren en vloeren repareren

Grondstabilisatie

Kruipruimte isolatie

Riool reparatie

Vocht komt van alle kanten

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Natte kelder

Aangetast pleisterwerk

Tarieven vochtbestrijding

Inspectie Tarieven vochtbestrijding Wie zijn wij & Disclaimer Doe de vocht-test! GRATIS INTERNETOFFERTE

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring op onze website te verbeteren. Meer informatie