fundering afdichten

Buitenafdichting natte kelder

Hoewel een buitenafdichting voor uw bestaande natte kelder de beste oplossing is, is deze veel moeilijker te realiseren en ook kostbaar. Het grote voordeel van een buitenafdichting is dat het vocht het gesteente niet meer zal bereiken en zal kunnen verzadigen. In tegenstelling tot een dichting aan de binnenkant van de kelder (waterdichte laag) zorgt de buitenafdichting ervoor dat de constructie gevrijwaard wordt van vocht.

Buitenafdichting is duur

Kunststof vochtwering
Kunststof vochtwering

Afgraven en kunststofbescherming bijvoorbeeld

Voor de afdichting van buitenmuren van de kelder is het noodzakelijk dat alle wanden vrijgegraven worden. Het gebruik van bronnering om grondwater weg te pompen is meestal noodzakelijk. De buitenmuren dienen gereinigd te worden en daarna hersteld of deels vervangen te worden op poreuze plekken. Scheuren moeten gerepareerd worden. De gehele buitenkant van de kelder (inclusief de onderkant) moet aangepakt worden. Tenslotte is het aanbrengen van kunststof vochtwering in plaats van het vroeger veel gebruikte bitumen een verstandige zet.

Deze werkzaamheden zijn meestal niet te verrichten door de standaard woningeigenaar. Het beste kunt u een gratis inspectie en vrijblijvende offerte aanvragen.

Toepassing van combinatie van injecteren en specie

Partners van Devochtbestrijder.nl zijn in staat om door een combinatie van onderzoek en analyse een eenvoudig afdichtingsplan op te stellen en uit te voeren waarbij u garantie krijgt op de werking c.q. waterdichte oplevering van de kelder.

Forse vochtschade in kelder
Forse vochtschade in kelder
Bent u benieuwd naar de kosten voor het opsporen en verhelpen van uw vochtproblemen?
Vraag dan volledig GRATIS EN VRIJBLIJVEND een offerte aan
Alle soorten werkzaamheden - landelijke dekking - garantie op alle werkzaamheden

Klik op de onderstaande geel/oranje button om naar het offerte-aanvraagformulier te gaan. WILT U EEN OFFERTE VOOR KRUIPRUIMTE ISOLATIE ? klik dan hier voor een offerte voor Drowa Chips, de nr. 1 in kruipruimte isolatie en vloerisolatie !

Bitumen niet altijd goed

Bitumen-bescherming tegen verticale vochtdoorslag
Bitumen-bescherming tegen verticale vochtdoorslag Deze strijjklagen bieden een beperkte bescherming

In Europa worden de afdichtingssystemen aan de buitenzijde van funderingen en kelders van land tot land verschillend toegepast. De bodemsituatie speelt daarbij een belangrijke rol. Ondanks veel vochtschade in ondergrondse constructies zoals in kelders blijven in de bestekken voor nieuwbouw nog steeds zwarte bitumineuze strijklagen voorgeschreven, in verband met de relatief lage kostprijs. Echter zwarte strijklagen op bitumineuze basis hebben het grote nadeel dat na het opdrogen harde brosse lagen overblijven zonder voldoende elasticiteit. De bestendigheid tegen water in de grond is daarom maar van korte duur. Moderne kunststoffen zijn een betere oplossing.

Bij hele oude kelders kan vervanging beter zijn

Bij oudere kelders bestaande uit gemetselde muren is het vaak niet meer mogelijk om de muren zelf goed te herstellen. Vaak is het verwijderen van de kelder en het vervangen door een nieuwe kelder bestaande uit waterdicht gestort beton een goede oplossing.

Gratis Internetofferte aanvragen ?

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

Gratis Offerte Vochtbestrijding

Dekking in geheel Nederland.

Alle disciplines.

Garantie op alle werkzaamheden.

Devochtbestrijder.nl

Specialisten in vochtbestrijding & vochtwering
- alle werkzaamheden
- landelijke dekking
- garantie
- gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Kelderafdichting

Muren impregneren

Muren injecteren

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Inspectie vochtoorzaken

Betonreparatie

Constructief verlijmen

Scheuren in muren en vloeren repareren

Grondstabilisatie

Kruipruimte isolatie

Riool reparatie

Vocht komt van alle kanten

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Natte kelder

Aangetast pleisterwerk

Tarieven vochtbestrijding

Inspectie Tarieven vochtbestrijding Wie zijn wij & Disclaimer Doe de vocht-test! GRATIS INTERNETOFFERTE

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring op onze website te verbeteren. Meer informatie